Колонки за гориво

Колонки за гориво

Колонки за гориво Quantium са създадени, за да осигурят решения, на които можете да разчитате - качествени, добре изглеждащи, иновативни, едни от най-надеждните в света, гарантиращи съвместимост с голямо разнообразие от горива, одобрени и лицензирани за експлоатация в България.

Запознайте с характеристиките на предлаганата продуктова гама колонки – Quantium 110, 210, 310, 510 и LPG-вариантите им, за да може да направите информиран избор.

Quantium 110

С Tokheim Quantium 110 можете да намалите броя на интервенциите или нуждата от сервизно обслужване, нивото на загуби и консумацията на енергия, благодарение на нейните компоненти и софтуер за управление на енергията. Така правите своя принос и за околната среда.

А системата за управление на маркуча Spring Mast при Quantium 110 винаги гарантира зареждането на гориво по чист, точен и лесен начин.

Основни характеристики:

-Единичен продукт
-LED подсветка, LCD дисплей
-Един или два маркуча
-Tokheim Quality Meter (TQM), сертифициран от БИМ
 
 
 

Quantium 210

Tokheim Quantium 210 e най-разходно-ефективното решение, защото дава изключително ниска консумация на електрическа енергия.

Благодарение на TQP-смукателната помпа, доказала своята надеждност и производителност в най-трудните условия и най-враждебна среда, колонката отговаря на най-високите стандарти за качество.

Quantium 210 разполага със софтуер и хардуер, предназначен да предотврати евентуални манипулации на измерванията на всички платки дисплей, а чиста и проста система за управление на маркуча помага за намаляване загубата на гориво до минимум.

Основни характеристики:

-Един или два продукта
-LED подсветка, LCD дисплей
-Един или два маркуча
-Tokheim Quality Meter (TQM), сертифициран от БИМ
 
 
 

Quantium 310

Благодарение на висококачественото инженерство при проектирането на Quantium 310, горивото може да се освободи с  невероятно висока точност и прецизност.

Tokheim TQM намалява загубата му до минимум и позволява по-ефективно управление на горивото и поддръжката на колонката.

Quantium 310 е най-енергийно ефективната Tokheim колонка, която е произвеждана някога.

Автоматична температурна компенсация Tokheim (ATC) гарантира, че няма да загубите от продажбите на гориво чрез разширяване или свиване на продуктa.

Основни характеристики:

-Многопродуктен дозатор
-Прибиращ се маркуч
-Интегрирани възможности за плащане
-Tokheim Quality Meter (TQM), сертифициран от NMi
 
 
 

Quantium 510

Quantium 510 е резултат от години на упорита работа и инженерен анализ. Инсталира се по-безопасно, за по-кратко време, изисква по-малко сервиз и се разпределя по-точно.

Tokheim Quantium 510 е пълнa с най-иновативни, устойчиви и надеждни компоненти, които добавят истинска полза за бизнесa.

Основни характеристики:

-Многопродуктна колонка
-Прибиращ се маркуч
-Медия дисплей LCD или
-Интегрирани възможности за плащане
-Tokheim Quality Meter (TQM), сертифициран от БИМ
 
 
 

Quantium LPG

Нашето портфолио има за цел да Ви осигури по-голяма гъвкавост. За LPG/колонката също Ви предоставяме избор - с един или два пистолета, “Island”- или “Lane”-ориентирани (за използване и от двете страни на колонката или в предната част на колонката за използване от определената страна).

Quantium LPG колонките са уникално оборудвани с чугунени компоненти – те не се нуждаят от по-нататъшни допълнителни тестове през целия им жизнен цикъл.

Kолонките лесно  могат да бъдат подобрени по всяко време, за да предоставят допълнителен набор от опции като предварително зададена клавиатура, бутон за аварийно спиране, aвтоматична температурна компенсация и компоненти за по-голяма безопасност.

QLPG Q510 Q310 Q210 Q110
Tokheim Quantium

Изпратете запитване за модел и количество и ще Ви изпратим оферта! Цените се определят индивидуално според избраната конфигурация.

 • Позвънете на 0882355655
 • Изпратете email на sales@unitronic.bg
 • Елате на място в нашия офис: гр. София, кв. Манастирски ливади, бл. 200, вх.Б, партер, офис Н101
 • Платете по банков път:
  Фирма ДЗЗД Унитроник
  Банка ДСК
  IBAN BG87STSA93000025976676
  BIC STSABGSF
 • Свържете се с някой от нашите дистрибутори

Технически характеристики

В момента няма секция помощ за този продукт. Очаквайте скоро.

ДЗЗД УНИТРОНИК
адрес:
мобилен:
e-mail:
   гр. София, кв Манастирски ливади, бл. 200, вх. Б, партер, офис Н101
0882355655
sales@unitronic.bg
Валутни Курсове
Валутни курсове за митнически цели от 01.05.2019г.
Контакти
Copyright © 2024 ДЗЗД УНИТРОНИК. Всички права запазени. Карта на сайта